Institut publikuje: studije, monografije i časopis

OvPublikacije
prednja-strana-oditor-3-2019-page-001.jpg

56.000,00 RSD

Časopis ODITOR - godišnja pretplata

Oditor je naučno stručni časopis koji publikuje radove iz oblasti menadžmenta, finansija i prava. 
Tematske oblasti časopisa su:ekonomski sistem i politika,pravo,menadžment i biznis,informacioni sistemi,računovodstvo i revizija,javne finansije,ekonomija i finansiranje zaštite životne sredine izelena ekonomija i ostale akutalne oblasti. ISSN 2217-401X (Štampano izd.)ISSN 2683-3476 (Online)

korice_monografija.png

1.650,00 RSD

-10%

1.485,00 RSD

Monografija “ZAŠTITTA ŽIVOTNE SREDINE I EKOLOŠKI MENADŽMENT”

U saradnji sa Visokom školom za menadžment i ekonomiju iz Kragujevca i Unverzitetom za poslovne studije iz Banja Luke, publikovana je monografija pod nazivom “ZAŠTITTA ŽIVOTNE SREDINE I EKOLOŠKI MENADŽMENT” autora dr Bojana Radića, dr Slobodana Andžića, naučnog saradnika i Mihaila Ćurčića.U ovoj monografiji autori su istraživanjem prikazali ekonomske i pravne aspekte zaštite životne sredine, smestivši ih u ambijent Republike Srbije i zemalja regiona.

korice_monografija_ei.png

2.000,00 RSD

-10%

1.800,00 RSD

Monografija "Ekološki inženjering u savremenom društvu"

U saradnji sa Visokom školom za menadžment i ekonomiju iz Kragujevca i Unverzitetom za poslovne studije iz Banja Luke, publikovana je monografija pod nazivom “"Ekološki inženjering u savremenom društvu" autora prof. dr Miloša Stankovića.U ovoj monografiji autor je istraživanjem prikazao ekonomske i tehnološke aspekte zaštite životne sredine, smestivši ih u ambijent Republike Srbije i zemalja regiona.

KORICE_PREDNJA_2019.png

30.000,00 RSD

Časopis AKCIONARSTVO - godišnja pretplata

Akcionarstvo je naučno stručni časopis koji publikuje radove iz oblasti menadžmenta. Tematske oblasti časopisa su: sistemi menadžmenta, menadžersko računovodstvo, inženjerski menadžment, informacioni sistemi, informacione tehnologije, marketing menadžment, menadžment javnog sektora, politika menadžmenta, menadžment ljudskih resursa, operativni menadžment i ostale srodne oblasti. 
ISSN 0354-6403

simpozijum_2020.png

1.200,00 RSD

ZBORNIK RADOVA "TRANZICIJA U 21. VEKU"

Institut primenjenih nauka iz Beograda u saradnji sa Visokom školom za menadžment i ekonomiju iz Kragujevca organizovao je Međunarodni simpozijum „Tranzicija u 21. veku“ koji tradicionalno okuplja istraživače sa ciljem da se na formalan i neformalan način sagledaju i saopšte rezultati teorijskih i praktičnih istraživanja i u direktnom kontaktu razmene informacije od interesa za ekonomska, sociološka i ekološka istraživanja.

Powered by WebExpress