Institut publikuje: studije, monografije i časopis

OvPublikacije
prednja-strana-oditor-3-2019-page-001.jpg

56.000,00 RSD

Časopis ODITOR - godišnja pretplata

Oditor je naučno stručni časopis koji publikuje radove iz oblasti menadžmenta, finansija i prava. 
Tematske oblasti časopisa su:ekonomski sistem i politika,pravo,menadžment i biznis,informacioni sistemi,računovodstvo i revizija,javne finansije,ekonomija i finansiranje zaštite životne sredine izelena ekonomija i ostale akutalne oblasti. ISSN 2217-401X (Štampano izd.)ISSN 2683-3476 (Online)

korice_monografija.png

1.650,00 RSD

-10%

1.485,00 RSD

Monografija “ZAŠTITTA ŽIVOTNE SREDINE I EKOLOŠKI MENADŽMENT”

U saradnji sa Visokom školom za menadžment i ekonomiju iz Kragujevca i Unverzitetom za poslovne studije iz Banja Luke, publikovana je monografija pod nazivom “ZAŠTITTA ŽIVOTNE SREDINE I EKOLOŠKI MENADŽMENT” autora dr Bojana Radića, dr Slobodana Andžića, naučnog saradnika i Mihaila Ćurčića.U ovoj monografiji autori su istraživanjem prikazali ekonomske i pravne aspekte zaštite životne sredine, smestivši ih u ambijent Republike Srbije i zemalja regiona.

korice_monografija_ei.png

2.000,00 RSD

-10%

1.800,00 RSD

Monografija "Ekološki inženjering u savremenom društvu"

U saradnji sa Visokom školom za menadžment i ekonomiju iz Kragujevca i Unverzitetom za poslovne studije iz Banja Luke, publikovana je monografija pod nazivom “"Ekološki inženjering u savremenom društvu" autora prof. dr Miloša Stankovića.U ovoj monografiji autor je istraživanjem prikazao ekonomske i tehnološke aspekte zaštite životne sredine, smestivši ih u ambijent Republike Srbije i zemalja regiona.

KORICE_PREDNJA_2019.png

30.000,00 RSD

Časopis AKCIONARSTVO - godišnja pretplata

Akcionarstvo je naučno stručni časopis koji publikuje radove iz oblasti menadžmenta. Tematske oblasti časopisa su: sistemi menadžmenta, menadžersko računovodstvo, inženjerski menadžment, informacioni sistemi, informacione tehnologije, marketing menadžment, menadžment javnog sektora, politika menadžmenta, menadžment ljudskih resursa, operativni menadžment i ostale srodne oblasti. 
ISSN 0354-6403

simpozijum_2020.png

1,20 RSD

ZBORNIK RADOVA "TRANZICIJA U 21. VEKU" - CONTENTS

Institut primenjenih nauka iz Beograda u saradnji sa Visokom školom za menadžment i ekonomiju iz Kragujevca organizovao je Međunarodni simpozijum „Tranzicija u 21. veku“ koji tradicionalno okuplja istraživače sa ciljem da se na formalan i neformalan način sagledaju i saopšte rezultati teorijskih i praktičnih istraživanja i u direktnom kontaktu razmene informacije od interesa za ekonomska, sociološka i ekološka istraživanja.

naslovna_srebrno_jezero_page-0001.jpg

1,00 RSD

TRANSITION IN THE 21ST CENTURY - THEMATIC PROCEEDING

XIII INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE - CONTENTS
Publishers: Faculty of Economics and Management Studies, Kragujevac, Republic of Serbian University of Business Studies, Banja Luka, Republic of Srpska, Bosnia and Herzegovina, Institute of applied sciences Belgrade, Republic of Serbia

Powered by WebExpress